Skapa ett personligt boende

I BRF Domherren skapar du ett personligt boende i ett modernt och hållbart bostadshus med stomme av betong i vitt och ljus tegelnyans som smälter väl in i omgivningen. Taken är av rött tegel och balkongerna är delvis frihängande med skyddade hörn så att du kan njuta ute även när vinden är sval. Materialvalen är noga utvalda för att minimera framtida underhållsbehov. Till varje lägenhet finns möjlighet att hyra en parkeringsplats på parkeringsdäcket i bottenplan eller utomhus. Huset har full tillgänglighet enligt gällande normer till alla utrymmen. Såväl soprum som barnvagns- och cykelförråd, samt extra förrådsutrymme finns på plan två och sex.

Samtliga lägenheter har generösa balkonger där du har utsikt över byn från ditt vardagsrum eller matplats. Oavsett vilken av lägenheterna du väljer, får du en öppen bostad med mycket ljusinsläpp och modernt utförande. För maximalt ljusinsläpp har lägenheterna fönster åt minst två väderstreck. På våning fem och sex finns en lägenhet vardera med dubbla balkonger och härlig utsikt över Viskadalen. Alla balkonger är placerade på stödjande pelare och har delvis glasade balkongdörrar. Här får du möjlighet att skapa ditt personliga boende i en trivsam miljö.

Kök
Köket har vitlackerade och släta luckor från Länghems Kök. Köket är fullutrustat med separata kyl och frys (de mindre lägenheterna har kombinerad kyl/frys), spis/ugn/häll samt diskmaskin. Det finns kakel ovanför alla bänkskåp. Golvet är i ekparkett med matchande sockel. Tillval: Andra kulörer och design på luckor, lister, golv, alternativa vitvaror, bänkskivor och handtag.
 
WC, badrum och tvättrum
Helkaklat med vitt kakel på väggarna samt golv med tåligt och praktiskt klinker i modern antracitgrå. Inredningen består av tvättställ med kommod och spegelskåp samt duschhörna med klarglas. Rostfria beslag, krokar och toapappershållare. Badrummet har tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.
Tillval: Andra varianter/kulörer på kakel och klinker, kommod, spegelskåp samt alternativa vitvaror. 

Vardagsrum
Rymliga vardagsrum med golv av ekparkett med matchande sockel.
Tillval: Andra träslag på parkettgolv och lister.

Hall
Tåligt och praktiskt klinker i modern antracitgrå i delar av hallen.
Tillval: Andra kulörer på klinker.

Sovrum
Minst ett större sovrum med utrymme för dubbelsäng. Förvaring i form av garderober med i vissa fall möjlighet till skjutdörrar. Golv i ekparkett med matchande sockel.
Tillval: Andra träslag på parkettgolv och lister.

Balkong
Balkonger med betonggolv och delvis glasad dörr för att inte störa utsikten. Det finns eluttag på samtliga balkonger.
Tillval: Inglasning av balkong, kompositgolv, klinker.

Väggar, tak och innerdörrar
Innerväggarna i vitt alternativt motsvarande tapet. Taken är vitmålade. Vitlackade, släta innerdörrar.
Tillval: Exklusivare tapeter, annan färg på vägg/tak och andra innerdörrar.
 
Övrigt
Porttelefon. Jordfelsbrytare. Huset uppfyller de krav på tillgänglighet som finns enligt gällande normer. Fönsterbänkar av natursten. Uppvärmning med fjärrvärme. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel, parkering samt abonnemang för fiber (internet/kabel-tv och telefoni).
Tillval: Fönsterbänkar av natursten (fler val), markiser/lamellgardiner.

SKAPA DITT HEM

För att kunna göra din lägenhet ännu mer personlig kommer du kunna välja bland vissa alternativ i tillvalssortimentet. En del tillval ingår medan andra tillkommer mot en extra kostnad. Du kommer att få en broschyr över samtliga tillval samt eventuell kostnad. Därefter har du till ett visst datum på dig att besluta dig för vilka tillval du vill göra. Skulle du vilja göra ytterligare tillval ber vi dig kontakta Erik Larsson Bygg.