Nyheter

Här kan du läsa om hur projektet framskrider – allt från säljstart och första spadtaget tills lägenheterna är redo att möbleras

Arbetet för fullt efter julledigheten. I första huset är vi nästan färdigkaklade i badrummen och vi är i full gång med köksmontage. I andra huset håller vi på med mellanväggarna.

Läs hela inlägget »

Det är mycket på gång. Igår flytspacklade vi andra huset och det är full far med innerväggarna på plan 5 och 6. Tranemo glas håller på med glaspartier i trapphuset och vi är färdigmålade på plan 2 och 3. Det som kanske är mest spännande är att de fyra första köken har kommit och vi kommer att montera dem i nästa vecka. Nu börjar det verkligen hända saker!

Läs hela inlägget »

Den här veckan har vi haft ett riktigt fint höstväder. I början på nästa vecka kommer taket på den andra huskroppen bli tätt oc inne på plan 3 håller vi på för fullt med att sätta upp innerväggarna. 

Läs hela inlägget »

Semestern är slut för de flesta och vi har redan varit igång på Brf Domherren ett tag. Vi har haft tur med vädret ☺️ trots den kolsvarta himlen i förra veckan höll sig regnet borta. Första huskroppen har fått ett tätt tak och nästa vecka river vi ner ställningen för att istället börja på det andra huset. Lagom till höstvädret spelar det ingen roll om det regnar eller inte – då har vi inomhusjobb att göra. 

Läs hela inlägget »

Imorgon är betongmontaget färdigt och efter semestern börjar vi med takstolar och taket ska vara på inom tre veckor på första huset. Arbetet med att sätta in fönster pågår för fullt på plan 5 och 6. 

Läs hela inlägget »