Nyheter

Här kan du läsa om hur projektet framskrider – allt från säljstart och första spadtaget tills lägenheterna är redo att möbleras

Om bara ett par dagar kommer de första familjerna flytta in i sina nya hem. 

Läs hela inlägget »

Den här veckan är det dags för slutbesiktning på Brf Domherren i Kinna. Det betyder att det är full rulle där just nu. Våra byggnadsarbetare och plattsättare för sista finliret, Rulles El monterar vitvarorna, Tranemo Trädgårdstjänst gör fint utanför och det har även blivit dags för slutstäd.
 
 

Läs hela inlägget »

Nu går det snabbt framåt. Just nu färdigställer vi de sista köken i det första huset medan i det andra huset är vi i full gång med innerväggarna på sista våning. Målarna har börjat med sitt längst ner. I slutet av veckan börjar räckesmontage och inglasning av balkongerna. På sista bilden kan du se hur smaskiga tårtor vi bjöd på under vår visningsdag i lördag.

Läs hela inlägget »

Arbetet för fullt efter julledigheten. I första huset är vi nästan färdigkaklade i badrummen och vi är i full gång med köksmontage. I andra huset håller vi på med mellanväggarna.

Läs hela inlägget »

Det är mycket på gång. Igår flytspacklade vi andra huset och det är full far med innerväggarna på plan 5 och 6. Tranemo glas håller på med glaspartier i trapphuset och vi är färdigmålade på plan 2 och 3. Det som kanske är mest spännande är att de fyra första köken har kommit och vi kommer att montera dem i nästa vecka. Nu börjar det verkligen hända saker!

Läs hela inlägget »